Direktlänk till inlägg 27 oktober 2013

Vad vi gjort

Av Elisa - 27 oktober 2013 19:36

Hmm, ja. Främst kommer tre tankar när jag tänker på det senaste året:

Vi har jobbat, mycket och ännu mera.

Vi har skaffat sådant vi länge gått och talat om att borde skaffas, och lagat klart sådant som varit på hälft i 70 år.

Och viktigast av allt: Vi har umgåtts mycket, som familj. Och det är det som gör företagandet helt oersättligt. Tiden man har och kan bestämma över själv.

Förutom det har vi kryssat till sverige, besökt kolmården och faster med familj, hängt i stugan i bromarv, fiskat, ätit och sovit, påbörjat projekt-Åke och jag har lärt mig epilera mina ben. Veri gudd sjitt, den där epilatorn!

Det har överlag varit väldigt mycket nytt och många förnyelser och massa nya grejer överallt helatiden. Hela 2013 har handlat om nyheter för oss.

Och jag ser fram emot ett tristare 2014. För visst är det kul med förändring och jag om någon älskar väl när det händer nåt och jag får förnya/förbättra nåt, men enough is enough. Nu vill jag bara göra sånt jag gjort tusen gånger förut och helst inte bli överraskad på åtminstone 5 månader. Alls.

Macken får gärna gå lika bra som den gått i år, men dammet får nog lägga sig litet nu emellan.

Mitt sociala liv är närmast obefintligt och jag får antagligen pris som tråkigaste kaverin of the year i år, men tyvärr har ekvationen varit litet omöjlig där. I regel börjar min arbetsdag 04.40 med väckningen och slutar 14.00 15.00 ska M sökas från dagis, 16.00 ska maten lagas, 17.00 ska den ätas, 18.00 ska hundarna promeneras och 19.00 ska M dippas i badet. Där emellan försöker jag klämma in matbutik, bankärenden, byke, disk, gården, veden, städning och pappersarbete. Så det finns inte så hemskt mycket luckor i dom där arbetsdagarna. Men min plan är att bli en bättre kaveri nu när jobbet lugnat sig litet till hösten. Jag ska ge det ett seriöst försök, för jag saknar mina kaverin!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Lotta

27 oktober 2013 21:01

Och jag saknar dig! Ju. Kanske vi sku va riktigt kreisi o lämna barn o hus till våra äkta män o bara fara till serendi på en cokis ibland!?

Elisa

31 oktober 2013 23:09

JÅ!!!! Kan du ta mig i örat och släpa iväg mig på cokis? Pliiis! ?

 
Boa

Boa

11 november 2013 21:23

Epilator är bara bäst! Lite pain i början, men resultatet är så mycket bättre än då man rakar. (vax är bara för jobbigt och klottigt)

Projekt-Åke?

http://linamajaella.blogspot.fi

Elisa

10 februari 2014 09:28

Haha, litet sen med svar här...! Men jo, epilatorn är min bästa vän! Vi hinner bara inte dejtas så ofta som vi borde. ? Och Projekt-Åke, jaa, det gick ju som jag anade, vi orkade inte så länge. Jag tänkte att vi skulle ta itu med hans rädsla/starka behov av att "försvara" oss mot alla främmande människor (och hundar) men den där tiden räcker bara inte till. Så fortsättningsvis är han en knäppgök som får sitta i övre våningen när vi har kalas! ? Och V får offra sig och vara sällskap åt honom. Bitterheten är hög hos V, men elämä on. ?

 
Boa

Boa

15 februari 2014 11:43

:)

http://linamajaella.blogspot.fi

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisa - 9 september 2015 11:26

På något vis tycker jag att det är litet hysteriskt detta ramaskri över den senaste nedskärningen (det här med söndagstillägg, semestrar etc).  Jo, nu är ju jag en sån där rik företagare med massa pengar, stora hus och dyra bilar, men det känns nog...

Av Elisa - 1 juni 2015 20:13

Jah, här har det ju varit minst sagt lugnt. Räknar med att alla gett upp och slutat följa den här (totalt döda) bloggen, så nu passar jag på att vara litet politiskt okorrekt och allt möjligt annat hemskt som detta följande kan uppfattas som.  Men ...

Av Elisa - 19 juli 2014 00:16

Jahapp, det var en tid sen igen! Allt knallar på antar jag, inga stora förändringar här på berget. Jag har funnit (och hittills lyckats hålla fast vid) någon form av inre zen vad gäller firman. Har helt enkelt bestämt mig för att inte ta stress över...

Av Elisa - 28 mars 2014 12:05

Sitter hemma i maginfluensa och har inte så mycket annat att göra än se på dålig tv och fundera på livet. Så jag började tänka på förra året och konstaterade att 2013 aldrig fick någon summering i januari. Så jag ska ta en blick bakåt: I januari ...

Av Elisa - 25 mars 2014 21:15

Saker man inte kan göra med akrylnaglar (eller vad det nu sen är för material på finhetsnaglar): 1. Peta sig i näsan. Om man ändå måste, får man näsblod. 2. Klämma finnar. Det gör mera ont i fingret än på kinden. 3. Få ut ansiktskräm från en burk....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se